Meteen naar de inhoud

Abonnement

Je gezondheid en welzijn is elke dag van je leven belangrijk. Je weet waarschijnlijk dat een gezond leven zonder klachten ook een enorme impact heeft op andere delen in je leven.

Je leeft een beter leven, bent gelukkiger en presteert ook beter op het werk en hebt meer energie voor je familie en vrienden.

Maar een gezond en symptoomvrij leven krijg je niet zomaar van de ene op de andere dag. Tijdens onze consulten zullen we ons concentreren op de belangrijkste aspecten waardoor je je direct beter voelt en je krijgt natuurlijk ook een specifiek advies voor thuis mee (lees hier meer over mijn werkwijze), maar je zult ongetwijfeld vragen hebben over jouw herstel of nieuwe levensstijl waar geen volledig consult voor nodig is.

Soms gebeurt het natuurlijk ook dat je leven verandert, en daarmee ook je gezondheidstoestand. Stel je voor dat je misschien een operatie moet ondergaan en je wil graag met mij in contact willen komen over het herstel (of zelfs de voorbereiding erop!). Ook in andere gevallen is het vaak verstandig om contact te houden met mij om zo vroeg mogelijk preventieve maatregelen te nemen.

In al deze gevallen is het voor mij belangrijk dat ik je kan blijven ondersteunen om een ​​symptoomvrij en gezond leven te leiden. Aangezien dit in mijn praktijk niet altijd een consult van een heel uur hoeft te zijn, wil ik je ook de mogelijkheid bieden om eén eenmalige vraag, die voor jou van belang zijn in je nieuwe situatie te stellen.

Zo kan ik je het best ook op de langere termijn en tijdens nieuwe levensfasen ondersteunen. Daarom bied ik de volgende maandelijkse abonnementen voor nieuwe en bestaande cliënten  aan.

Abonnement voor bestaande cliënten:

  • €9,95 per maand
  • twee consulten en metingen van 45 minuten per jaar

Abonnement voor nieuwe cliënten:

  • €12,50 per maand in het eerste jaar, daarna €9,95 per jaar
  • intake consult en metingen (90 min)
  • eén consult en metingen van 45 minuten per jaar

Alle abonnementen bevatten het volgende:

  • ondersteuning bij (korte) vragen via mail*
  • alle extra consulten (45 min) tijdens het abonnement voor slechts €57,50 ipv €65
  • maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, tips en een recept
  • geen verzendkosten voor supplementen verzonden vanuit de praktijk


* als het mogelijk is om de vraag snel te beantwoorden, anders plannen we een consult of een korte bel afspraak in.

Voorwaarden
Het abonnement stopt automatisch na eén jaar en kan na het eerste jaar door de cliënten worden verlengd voor het volgende jaar.

Opzegging tijdens de eerste 12 maanden is mogelijk, maar de cliënt moet het eventuele prijsverschil betalen. Als de cliënt bijvoorbeeld het pakket voor bestaande cliënten heeft en het pakket na de eerste 6 maanden en na gebruik van al twee consulten wil annuleren, is het te betalen prijsverschil €70,30. Voor nieuwe cliënten is het te betalen prijsverschil €85,00.

Voor bestaande cliënten, zonder acute klachten wordt aangeraden de twee gratis consulten per jaar iedere 6 maanden in te plannen om een gezondheidscheck to doen.