Reviews

Ik heb bij een informatie avond een body analyzer gedaan. Daar scoorde ik gemiddeld op, prima. Bij de Bodyscan bleek ik diverse tekorten te hebben. Op advies van Nurye heb ik gekozen voor de 3 care cell protection multivitamine en vetzuren. Bevallen heel goed! Ik ben heel fijn geholpen door Nurye. Ze weet waar ze over praat, een wandelende voedingsencyclopedie! Bedankt!

Annemiek Gerdes, 24 februari 2020

JE Healthmate is een echte aanrader. Met behulp van metingen vond ze een aantal zaken die mij volkomen onbekend waren, zoals het feit dat ik als niet-roker nog steeds tabak in mijn lichaam had, terwijl ik al in 1982 was gestopt met roken. Mijn vrouw en ik hebben op haar advies gekozen voor een keto-aanpak, met onvoorstelbare resultaten. Mijn gewicht kelderde binnen 2 maanden met 8 kilo en dankzij de door haar verstrekte supplementen bleef ik mij tijdens deze periode uitstekend voelen. De tabak is volledig uit mijn lichaam. Ik ben er een nieuw mens door geworden. Inmiddels heb ik al diverse mensen doorverwezen naar JE Healthmate die wisselende lichamelijke klachten hadden. Haar aanpak is zorgvuldig en uitgebalanceerd. Geen mens is hetzelfde en daarom is de individuele benadering van JE Healthmate ook zo belangrijk. Ik geloof stellig in deze aanpak.

Ben van Rijn, 18 februari 2020

Vandaag geweest, zeer goede ervaring! Alles wordt goed uitgelegd. Per individu wordt gekeken wat het beste is.

Milou Boertien, 29 januari 2020

JE Healthmate raad ik aan, omdat ze je echt kan helpen met elk lichaamsprobleem. Ik zelf train nu momenteel voor de marathon en vindt het erg lastig wat je doen moet gaan eten. JE Healthmate heeft mij nu al erg geholpen en daar ben ik super blij mee. Ik ben zo enthousiast en advies het aan iedereen.

Margriet Brands, 13 oktober 2019

Vandaag geweest. Het was erg interessant. Alles werd goed uitgelegd ( het hoe en waarom)

Renate Hoogeveen, 20 september 2019

Kundig en betrouwbaar. Ik was niet in staat om te sporten, had veel klachten en was vaak moe. Na de meting bleek dat ik tekorten had aan voedingsstoffen en advies gehad hoe mijn leefstijl te verbeteren. Ik kan weer sporten en voel me energieker.

Anoniem, 8 juni 2019