Reviews

Nuria is zeer bekwaam, ze legt je zaken goed uit. Ze geeft je inzichten in je lichaam en hoe deze werkt waardoor je gezond(er) aan de slag kunt. Ik raad iedereen aan die klachten heeft, wil afvallen of een gezondere leefstijl wil om een afspraak te maken bij JE Healthmate.

Wat ik ook heel prettig vind is dat ze altijd antwoordt geeft op al mijn vragen, niks is te veel. Echt een steun.

Lisette Roosken, 12 augustus 2020

Van een kwakkelende gezondheid naar een leven zonder pijntjes!

Voordat ik bij Nuria terecht kwam liet mijn gezondheid mij veel te vaak in de steek. Ondanks dat ik 24 jaar ben was mijn conditie niet goed, had ik ontsteking na ontsteking en wekenlang last van vreselijke hoofdpijnen in de nacht. Daarbij werd de diagnose Hypnic Headache gesteld, heftige medicatie erin en de kous was afgedaan want een oorzaak voor de slaaphoofdpijn was er niet. Ik begon me ondanks de medicatie nog slechter te voelen en sliep weinig door de vele nachtelijke hoofdpijnen. Mijn normale leven, zoals ik die kende, stond op zijn kop. Mijn werk kon ik niet meer uitvoeren, vrienden en familie zag ik nauwelijks en leefde van dag tot dag.

Via een goede kennis van mij, die ik uit de grond van m’n hart wil bedanken daarvoor, ben ik bij Nuria Postma terecht gekomen. Na een telefonisch intakegesprek en het invullen van een uitgebreide vragenlijst had ik enige tijd geleden mijn eerste afspraak bij Nuria. Mijn lijf werd onderzocht en niets liet ze aan het toeval over. Een dikke anderhalf uur later stond ik buiten met de conclusie: er was van alles in mijn lichaam aan de hand. Gelukkig niets onoverkoombaar maar wel mogelijke oorzaken van mijn klachten. Mijn lever was zichzelf aan het vergiftigen, wat ook te verwachten was na alle antibiotica en medicijnen voor de hoofdpijnen. Ook mijn darmen hadden een flinke klap gehad door mijn reeds vastgestelde glutenallergie.

Een dieet volgde, waarbij ik mijn lever en darmen moest ontzien en reinigen. De eerste dagen voelde ik me slechter, want blijkbaar nam ik onbewust veel slechte ingrediënten tot mij. Het dieet werd steeds meer eigen en ik begon me langzaamaan ook beter te voelen. De vermoeidheid werd minder, ik begon meer te wandelen en zelfs een keertje sporten zat er weer in!

Inmiddels ben ik 2 maanden verder, werken doe ik weer fulltime en als klapper op de vuurpijl is mijn hoofdpijn over! Medicijnen slik ik al enige tijd niet meer en sindsdien geen onderbroken nachten meer gehad door hoofdpijnaanvallen. Wat ik hiervan geleerd heb is dat de geneeskunde niet altijd de juiste oorzaak kan achterhalen omdat er te weinig onderzoeken zijn, laat dit je vooral niet tegenhouden! Probeer hulp te zoeken in de alternatieve geneeskunde maar informeer je wel goed zodat je ook de juiste hulp kan krijgen.

Ik wil Nuria onwijs bedanken voor haar hulp! Door haar ben ik weer elke dag actief, geniet ik weer van m’n werk en het leven maar vooral van de nachten die ik heerlijk door kan slapen! Mocht je jezelf in mijn verhaal herkennen of andere gezondheidsklachten ervaren? Neem dan vooral contact met Nuria op!

Lian Vogelzang, 25 april 2020

Ik heb spanningen in mijn lichaam die mij een onrustig gevoel geven. Waar komen die spanningen nou vandaan? De fysio helpt ook niet echt .. Het concept kijken naar de oorzaak en vanuit daar kijken wat het probleem is in mijn lichaam leek mij een goed idee en daar heb ik JE Healthmate benaderd.

Via een meting is uitgekomen dat ik niet voldoende en goed ademhaal, waardoor ik spanningen veroorzaak voornamelijk in mijn onderrug. Verder kwam ik heel veel vitaminen en mineralen tekort in mijn lichaam die ik alleen het beste kon aanvullen met de capsules van 3 care. Die neem ik nu al een tijdje in en voel de spanning minder in mijn lichaam en voornamelijk weg in mijn onderrug.

Door de aanvulling van 3Care voel ik me fitter en gezonder. Verder eet ik gezond en beweeg ik voldoende. Dankjewel JE Healthmate. Ik zou zeker mijn vrienden, familie en kennissen doorverwijzen naar jou!

Mumtaz Omarzai, 19 maart 2020

Ik heb vermoeidheidsklachten gehad na een meting te hebben gedaan bij JE Healthmate kwam ik erachter dat ik koemelk moeizaam verteer in mijn darmen en candida schimmels heb in mijn darmen. Dit kostte mij lichaam heel veel energie om alle ongewenste producten af te breken, waardoor ik dus heel erg vermoeid was.

Op advies van JE Healthmate heb ik gluten, suiker, lactose en ei laten staan om ervoor te zorgen dat mijn lichaam gaat reinigen. Dit was in de eerste week moeilijk, omdat ik mijn eetpatroon moest veranderen en dat betekende voor mij dus geen broodje hagelslag meer bij ontbijt en voor slapen gaan. Na een ongeveer 2 weken voelde ik me wat energieker en vrolijker. ik heb mijn tekorten aangevuld en de dieet ongeveer 3/4 maanden aangehouden. Het gaat nu heel goed met me. Heb een goeie weerstand opgebouwd, mijn vermoeidheidsklachten zijn weg en voel me fysiek en mentaal fit.

JE Healthmate is echt een aanrader !! want zij kijkt wat bij jou als persoon past om goed te kunnen blijven functioneren in het dagelijkse leven. Ik blijf me om de paar maanden weer opnieuw meten om mijn gezondheid op pijl te houden. 

Dina, 19 maart 2020

Ik heb bij een informatie avond een body analyzer gedaan. Daar scoorde ik gemiddeld op, prima. Bij de Bodyscan bleek ik diverse tekorten te hebben. Op advies van Nurye heb ik gekozen voor de 3 care cell protection multivitamine en vetzuren. Bevallen heel goed! Ik ben heel fijn geholpen door Nurye. Ze weet waar ze over praat, een wandelende voedingsencyclopedie! Bedankt!

Annemiek Gerdes, 24 februari 2020

JE Healthmate is een echte aanrader. Met behulp van metingen vond ze een aantal zaken die mij volkomen onbekend waren, zoals het feit dat ik als niet-roker nog steeds tabak in mijn lichaam had, terwijl ik al in 1982 was gestopt met roken. Mijn vrouw en ik hebben op haar advies gekozen voor een keto-aanpak, met onvoorstelbare resultaten. Mijn gewicht kelderde binnen 2 maanden met 8 kilo en dankzij de door haar verstrekte supplementen bleef ik mij tijdens deze periode uitstekend voelen. De tabak is volledig uit mijn lichaam. Ik ben er een nieuw mens door geworden. Inmiddels heb ik al diverse mensen doorverwezen naar JE Healthmate die wisselende lichamelijke klachten hadden. Haar aanpak is zorgvuldig en uitgebalanceerd. Geen mens is hetzelfde en daarom is de individuele benadering van JE Healthmate ook zo belangrijk. Ik geloof stellig in deze aanpak.

Ben van Rijn, 18 februari 2020

Vandaag geweest, zeer goede ervaring! Alles wordt goed uitgelegd. Per individu wordt gekeken wat het beste is.

Milou Boertien, 29 januari 2020

JE Healthmate raad ik aan, omdat ze je echt kan helpen met elk lichaamsprobleem. Ik zelf train nu momenteel voor de marathon en vindt het erg lastig wat je doen moet gaan eten. JE Healthmate heeft mij nu al erg geholpen en daar ben ik super blij mee. Ik ben zo enthousiast en advies het aan iedereen.

Margriet Brands, 13 oktober 2019

Vandaag geweest. Het was erg interessant. Alles werd goed uitgelegd ( het hoe en waarom)

Renate Hoogeveen, 20 september 2019

Kundig en betrouwbaar. Ik was niet in staat om te sporten, had veel klachten en was vaak moe. Na de meting bleek dat ik tekorten had aan voedingsstoffen en advies gehad hoe mijn leefstijl te verbeteren. Ik kan weer sporten en voel me energieker.

Anoniem, 8 juni 2019