Meteen naar de inhoud

Tarieven

Kennismakingsgesprek15 minGratis
Intake consult en metingenmax 90 min€95,-
Vervolgconsultmax 60 min€65,-
Intake consult kinderen t/m 12 jr.max 60 min€60,-
Vervolgconsult kinderen t/m 12 jr.max 30 min€30,-
Vitaminecheckmax 30 min€35,-
Abonnement bestaande cliënten€9,95 p.m.
Abonnement nieuwe cliënten€12,50 p.m
Feces onderzoekva €197,50 exclusief consult en supplementen
Bloedonderzoek (allergieën en intoleranties)va €57,50 exclusief consult

De prijzen voor de Pilateslessen vind je hier.

Vergoedingen

De meeste Nederlandse zorgverzekeringen hebben een polis waarin de kosten van consulten en therapie (gedeeltelijk) worden gedekt. Als je niet zeker weet of je zorgverzekering de kosten dekt, kun je deze voor de polissen van 2022 hier raadplegen.

Betaling

Na afloop van het consult dienen de consulten en eventuele supplementen per pin of contant te worden voldoen. De nota kan je per email of geprint mee krijgen.

Korte vragen

Tijdens een behandeltraject kun je kosteloos korte vragen stellen, dit doe je bij voorkeur per mail. Indien er spoed is, kan je mij bellen.

Beroepsvereniging

Ik ben aangesloten bij de beroepsverenigingen NOAG ABG: 90067042, 90107981

NIBIG

Met ingang van 1 januari 2017 moeten alle zorgverleners in Nederland voldoen aan eisen die in het kader van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) worden gesteld. Ook onze/mijn praktijk voldoen aan deze eisen. Graag leg ik kort uit wat dit betekent.

Klachtenfunctionaris

Het kan voorkomen dat u als cliënt van mijn praktijk een klacht heeft over de geboden zorg. Mijn voorkeur gaat er naar uit dat u deze klacht rechtstreeks met mij bespreekt. Mocht u dat om welke reden dan ook niet prettig vinden, dan bied ik u aan om gratis gebruik te maken van een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Geschilleninstantie

Het staat u vrij – indien de bemiddeling van de klachtenfunctionaris niet tot het door u gewenste resultaat leidt – u te wenden tot de onafhankelijke en door het ministerie van VWS erkende geschilleninstantie waarbij ik ben aangesloten.

Met ingang van 3 december 2019 is mijn praktijk bij een erkende geschilleninstantie aangesloten. De geschilleninstantie is gemachtigd om bindende adviezen uit te brengen om zo tot een schikking tussen de partijen te komen. Eventueel kan ook een schadeclaim worden toegekend. Meer informatie vindt u via de website van het NIBIG.

Contact

Wanneer u een klacht heeft kunt u contact opnemen met het NIBIG via klachten@nibig.nl. Zij zullen u informeren over de mogelijkheden en eventuele verdere procedure.