Meteen naar de inhoud

Andere supplementen

Vooral tijdens het intake consult maar indien nodig tijdens andere consulten doe ik een bodyscan en soms ook een bio resonantie scan, fecesonderzoek of bloedonderzoek om zo goed mogelijk vast te stellen hoe we jouw gezondheid kunnen verbeteren.

Deze onderzoeken kunnen dan aangeven of er tekorten zijn aan bepaalde voedingsstoffen zoals mineralen of vitamines. In veel gevallen is een onbalans van voedingsstoffen (onder andere) de onderliggende factor voor het veroorzaken van klachten bij de cliënt.

Het therapeutische advies dat mijn cliënten krijgen, bevat dan ook vaak de toevoeging van supplementen aan de voeding van de cliënt om ervoor te zorgen dat het lichaam alle noodzakelijke voedingsstoffen binnenkrijgt om te herstellen, aftevallen of weer een gezonde balans te vinden.

Met mijn jarenlange ervaring in het vak raad ik daarom hoogwaardige supplementen zoals die van Vitakruid aan. Kwaliteit staat bij Vitakruid centraal en dat betekent dat al hun supplementen de hoogst mogelijke werkzaamheid, dosering en biologische beschikbaarheid op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten hebben. Anderzijds zorgt Vitakruid er ook voor dat hun prijzen redelijk en betaalbaar zijn, dus prima kwaliteit voor een goede prijs. Bij vitakruid vind je alle voedingssupplementen die je nodig hebt voor je therapie en gezonde levensstijl. Ze bieden bijvoorbeeld vitamines, mineralen, magnesium en zelfs supergroenten aan.

Vergeet niet mijn kortingscode ‘gezondheidsmaatje’ te gebruiken om 10% korting te krijgen op elke bestelling. Hier kun je je bestelling plaatsen. Mocht je vragen hebben over welke supplementen je nodig hebt, neem dan gerust contact met mij op.