Meteen naar de inhoud

Supplementen

Natuurlijk heeft het de voorkeur om alle voedingsstoffen en macronutriënten die je nodig hebt uit een gezond dieet te halen, maar dit is helaas niet altijd mogelijk.

Soms ontwikkelen mensen zo’n groot tekort aan bepaalde vitamines en mineralen dat het belangrijk is om de gezonde voeding aan te vullen met de ontbrekende voedingsstoffen. In andere gevallen is het lichaam soms niet in staat om bepaalde voedingsstoffen op te nemen vanwege onderliggende gezondheidsproblemen.

En in andere gevallen is het soms zelfs beter om supplementen te gebruiken in plaats van de voedingsstoffen uit voedsel op te nemen, omdat deze vaak een veel hogere dosis hebben.

Supplementen zijn dus goed te gebruiken, maar het is niet altijd gemakkelijk om te weten welke precies. De keuze voor bijvoorbeeld een vitamine D supplement is erg groot – die vind je natuurlijk bij Albert Heijn en Kruidvat en daarnaast bij heel veel verschillende webwinkels en gezondheidswinkels.

Maar met alles in het leven is er een verschil in kwaliteit in de producten die je kunt kopen. Daarom werk ik alleen met en adviseer ik alleen de beste producten die compatibel zijn en die je echt de resultaten en een gezond leven geven waar je naar streeft.

Daarom zou ik het volgende willen aanraden:

Mocht je vragen hebben over welke supplementen je nodig hebt, neem dan gerust contact met mij op.